Vliegvakantie Kroatie

Met het vliegtuig of eigen vervoer?

Deel artikel

Een camper is dé oplossing voor wanneer je op vakantie wilt met meerdere personen en je niet druk wilt maken om een slaapplek. Het voordeel van op reis gaan met een camper is dat je overal heen kunt waar je heen wilt en niet vast zit op één plek, daarnaast ben je ook niet afhankelijk van vaste reistijden. Wat veel mensen denken is dat wanneer je met de camper op vakantie gaat, dat je binnen een bepaalde regio kan blijven omdat verder weg gewoon te lang en te ver rijden is. Dit is echter niets minder waar, er zijn verschillende online camperverhuurders die ervoor zorgen dat wanneer jij naar bijvoorbeeld Afrika vliegt, dat een camper voor je klaar staat op het luchthaven.

Welke camper huur ik?

Wanneer je zelf niet over een camper beschikt dan kan je deze gemakkelijk huren(meer info) voor een bepaalde tijd. Echter is het wel belangrijk dat je de juiste camper kiest die je wilt gaan huren voor hetgeen dat je wilt gaan doen. Er zijn over het algemeen vier verschillende soorten campers die verhuurt worden, dit zijn: Buscamper, Alkoof camper, Integraal en Half-integraal camper. Al deze soorten campers hebben verschillende soorten voordelen en nadelen, het is daarom belangrijk dat goed nacheckt welke camper goed is voor jouw vakantie.

Pech in het buitenland

Pech onderweg hebben is natuurlijk nooit leuk, maar het is al helemaal niet leuk wanneer je in het buitenland zit. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je pech-ellende voorkomt door alles goed na te checken. Daarnaast is het handig om lid te zijn bij de ANWB, zij kunnen je namelijk helpen in het buitenland wanneer je toch pech hebt. Ze houden je dan op de hoogte van wat er gaat gebeuren en wat je moet doen en proberen jou weer zo snel mogelijk de weg op te krijgen. Check altijd wel even of je alle verplichte spullen mee hebt wanneer je op reis gaat naar een bepaald land, niet elk land heeft namelijk dezelfde regels wat betreft pech in het verkeer.

Gerelateerd nieuws

Goedkoop reizen en parkeren

Of je nou sportief op wintersport, of toch liever de zon opzoekt tijdens een fijne zon, zee en strandvakantie. Of je nou kiest voor een

Naar Kroatië met de camper

Kroatië is enorm populair geworden de laatste decennia. Ook had ik vele mensen gehoord dat zij dit een mooi fantastisch land vonden. Nadat vrienden van