Vliegvakantie Kroatie

Last minute vakantie

Maak kennis met de rijke cultuur tijdens de last minutes in Kroatië. U zult vaak een mix van cultuur en natuur tegenkomen. Bezoek de havenstad Jelsa op het eiland Hvar. Tijdens een rondwandeling in de stad kunt u de mooie Venetiaanse bouwstijl bewonderen. In de nabije omgeving ontdekt u de schilderachtige, klassiek romantische dorpjes. Dubrovnik is een andere havenstad in Dalmatië aan de Adriatische Zee. Deze Parel van de Adriatische Zee is indrukwekkend mooi met de stadsmuren, monumenten in een gastvrije sfeer. Korcula is een prachtig eiland met de gelijknamige oudste stad met stadsmuren, torens en bastions. Bezoek het Arneri paleis. Het geboortehuis van Marco Polo is nu een museum, opengesteld voor bezoekers. De cultuurreis door Kroatië is uniek.

Strandvakantie Kroatië

De last minutes in Kroatië is een succesvolle strandvakantie voor jong en oud. In Dalmatië liggen talloze kleinere stranden en baaien op u te wachten. Over het algemeen vindt u hier rots- en kiezelstranden, vergeet uw strandschoenen niet in deze prachtige omgeving. Bij Bol op het eiland Brac ligt het bekende Zlatni rat zandstrand. Het is een mooi strand met een toeristisch karakter en plezierige omstandigheden voor het surfen. Brela is een badplaats aan de Makarska riviera met stranden als Baska Voda en minder bekende stranden. Omiz biedt vlakke zandstranden, zeer geschikt voor een strandvakantie met kinderen aan de Kroatische kust. Primosten is een mooi kiezelstrand in een baai, hier vindt u een mix van ontspanning en gezelligheid aan de kust compleet met watersportactiviteiten.

Wat u niet mag missen!

Tijdens de last minutes in Kroatië kunt u Imotski bezoeken ten zuiden van Dalmatië. Deze natuurlijke meren zijn kleurrijk, er is een rood meer en een blauw meer. De stad Imotski is een kenmerkende Kroatische stad in een schitterende omgeving, de westerse cultuur geeft de stad extra allure. U kunt hier geweldig wandelen en fietsen en genieten van de natuur bij de meren. Nationaalpark Brijuni bestaat uit 14 eilanden. Het is een prachtig natuurgebied, u kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Vergeet de archeologische vindplaatsen op de eilanden niet. De hoofdstad op Veil Brijuni is zeker een bezoek waard. Het nationaalpark is autovrij. Volgens de legende zou de Schepper dit als aards paradijs bestempeld hebben. Kroatië is een prachtig land.