Vliegvakantie Kroatie

Fly drive

Kroatië is een ideale vakantiebestemming voor een fly drive vakantie. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks meerdere vliegtuigen naar dit mooie land. En met een fly drive vakantie staat je huurauto al voor je op de luchthaven klaar zodat je zelf kunt bepalen waar je naar toe wilt. Wil je vrijheid hebben tijdens je Kroatië vakantie dan is een fly drive vakantie echt iets voor jou!

Kroatië beschikt over een uitstekend wegennet waardoor je er met een rusthart kunt rijden in een huur auto. De mooie berg wegen of de lange kustwegen laten je het mooiste uitzicht zien tijdens een autorit door het land. Met een fly drive vakantie kun je zelf bepalen welke bezienswaardigheden je wilt gaan zien en je kunt meerdere steden bezoeken met deze vorm van vakantie vieren. Een fly drive vakantie neemt toe in populariteit en dat komt voornamelijk door de vrijheid die je hebt met een dergelijke vakantie.

Start je reis bijvoorbeeld in de hoofdstad Zagreb en ga vanuit hier helemaal naar het uiterste zuiden naar de stad Dubrovnik om hier je Kroatië vakantie af te sluiten in de stad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens je rondreis door Kroatië kun je zelf bepalen wat je allemaal wilt gaan beleven en wat je wilt gaan zien. Wat je absoluut niet mag overslaan zijn de Plitvice Meren. Dit is een nationaal park in de provincie Lika-Senj. Het nationaal park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft op dit moment 16 meren en meer dan 90 watervallen. In dit park leven veel diersoorten zoals vogels, wolven en beren.

De Plitvice Meren is onderverdeeld in bovenmeren en benedenmeren. De meren verschillen in grootte en de watervallen zijn spectaculair. Boek vandaag nog een fly drive vakantie naar Kroatië en geniet van al het moois dat het land te bieden heeft. Het mooiste aan een fly drive Kroatië vakantie is datje alles op eigen houtje en tempo kunt gaan bekijken. Vergelijk hier alle fly drive vakanties van Kroatië en boek heel voordelig je vlucht en huurauto!