De topcampings in Kroatië

Kroatië is een prachtig land om in te kamperen. U wilt natuurlijk alleen op topcampings staan en daarom vindt u hieronder een overzicht van de beste campings in Kroatië.

Camping Bi-Village

bi village
Camping Bi-Village ligt in Pula in de provincie Istrië. De camping ligt direct aan het kiezelstrand bij de Adriatische Zee en beschikt verder nog over maar liefst 3 zwembaden. Het 800 meter lange strand behorende bij de camping biedt u uitzicht op de overweldigende Brijuni eilanden. Voor uw eten en drinken hoeft u de camping niet te verlaten: u vindt hier diverse restaurants en winkeltjes. Eet u liever uw maaltijd in uw caravan op, dan is dit ook geen probleem. Bekijk camping.

Camping Zaton Holiday Resort

zaton
Camping Zaton Holiday Resort bevindt zich in Zadar in de provincie Dalmatië. Bijzonder is dat deze camping ligt aan een zandstrand, welke weinig voorkomen in Kroatië. De camping is geschikt voor alle leeftijden, voor iedereen is er geschikt vermaak. Op Camping Zaton Holiday Resort is zelfs een complete winkelpromenade te vinden waar u kunt genieten van verschillende winkels en een hapje en drankje. In de buurt van de camping vindt u onder andere een pittoresk havenstadje.

Camping Krk

krk
Camping Krk ligt in Krk bij de Kvarner baai. Het eiland heeft door hoor haar stadjes, baaien en historie de bijnaam het gouden eiland gekregen. De camping ligt aan een kiezelstrand en beschikt tevens over een zwembad met kinderbad. Aan de sportieveling heeft men op deze camping zeker gedacht: u vindt hier tennisbanen, minigolf en andere sportfaciliteiten.

Voor de kleintjes, maar ook tieners is er voldoende te beleven. Er is zelfs een heuse gaming room voor de liefhebbers. Camping Krk heeft een restaurant en bar en voor de mensen die daar gebruik van willen maken, is er een gratis Wifi verbinding.

Genoeg keuze voor een leuke camping in Kroatië, en op de bovenstaande campings zult u zeker een topvakantie beleven!